fredag 22 februari 2013

...och så lite virkat...

Och så denna fantastiskt gulliga kanin med jumpsuit! Mönstret finns hos Brittasami. Där finns massor ifall man får idétorka ;) och man inte vet vad man ska virka. Just detta kaninmönster får du köpa för en billig penning, men det finns massor som hon lägger ut själv. Fantastiskt! Jag som gillar att skapa men inte har ro att skriva ner uppskattar detta!!
Kunde inte motstå den lilla kaninen, ska göra en kompis till den senare.
-Varför virkar du en sån?? undrar tonårsdottern.
-För att jag kan, svarar jag!
;o)
 
 
 
 
 
 Likaså den lilla "snuttefilten" med elefant. Den fick min goaste systerdotter!

 


5 kommentarer:

 1. Så söta! Tur att det finns kreativa människor som är så duktiga på att göra mönster. Visst är det härligt att producera något bara för att man kan! :)

  SvaraRadera
 2. hej..va fin o söt kaninen blev o med pippi jumpsuit,,,;O)o elefanten den är fin.Jag kollar oxå på mönster hos britta..hon har mycket fint o välgjort..Mönstret till min sjal köpte jag..heter "by Permin"och är Rico design..Garnet heter Rico creative reflections.men det är så enkelt att sticka..
  kantmaska,1 omslag,4 rm,lyft en maska o sticka 2 maskor ihop, dra den lyfta maskan över,4 rm,1 omslag,1 rät,1 omslag,4 rät,lyft en maska,sticka ihop 2 maskor dra den lyfta m över,4 rm....upprepa detta

  SvaraRadera
 3. Hallojsan vännen!!

  Vilket flit..och vilket tålamod du har! Så fina saker till söta systersonen..:)
  om du jobbar på torsdag kanske vi ses..ska kika in på exp vid tiotiden!!

  kram kram Sanne

  SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi