onsdag 11 juli 2012

Mitt i semestern

Det är så skönt med ledighet! Man tar dagen som det kommer. Idag har jag fått lite gjort, tack vare att det inte varit så varmt... Jag har gjort ansiktsolja och egen tvål. Dessutom har jag plockat, sköljt och paketerat 6,8 liter jordgubbar! MUMS!!

Ansiktsoljan består av jojobaolja, tistelolja, mandelolja och e-vitamin.
Denna olja är oparfymerad.

Tvålmassan består av olivolja (denna är färdigköpt), sedan har jag smält ner den, rört ner lavendeldoft och lavendelblommor. Sedan har jag hällt upp det i formar för att stelna.
Jättekul!!


Här är de färdiga gubbarna!
Två förpackningar går direkt till frysen, en frossar vi i ;)Rundel anno 2008


Vår "nygamla" sittplats bakom huset, kallad rundel (är det ens ett ord?!).
Där sitter vi tidigt på morgonen i solen och mitt på dagen, då det har blivit för varmt på altanen. Helt enkelt en favoritplats.
Den övre bilden är tagen 2008, lite har ändrats... Flaggstång och pump har bytt plats, studsmattan nermonterad, nya möbler, fontänen flyttad och kolla in tujorna! Vad de har växt! Så här ser det ut idag. Juli 2012.1 kommentar:

  1. Härligt!! Jag håller på med Taktil massage och ansiktsmassagen är min absoluta favorit att ge/göra. Denna oljan hade säkert varit fantastisk för detta. De övriga bilderna ger också en härlig känsla :)

    SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi