söndag 27 februari 2011

Utlottning!

Nu har jag gjort ett tenntrådsarmband som jag tänkte lotta ut bland er som tittar in här ibland! Om du vill vara med skriv en kommentar, vilket genererar en lott, om du länkar hit via din blogg, är det två lotter, vill du bli följare, så är det tre lotter. Skriv gärna hur många lotter du har! Senast den 31 mars ska din kommentar vara skriven.

Armbandet består av svart renskinn, tenntråd och mäter ca 18 cm.

7 kommentarer:

 1. Oh så gärna jag vill vinna detta armband! Jag länkar från bloggen så då blir det väl 2 lotter antar jag, eftersom jag redan är följare.. Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Jag har länkat från min sida med din fina bild, och blivit följare (hade för mig att jag redan var det, men icke! :-O ), och skriver här för dina smycken är underbara, så det blir nog tre lotter. Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Vore ju perfekt att vinna ett sånt fin armband precis lagom till min födelsedag : )

  SvaraRadera
 4. Hej kanonfint armband :)
  Skulle vilja ha reda på HUR man gör dom.
  Kan du länka någon sida eller skicka en beskrivning.
  Är handikappad efter en arbetsskada så det enda jag kan gör är att handarbeta med händerna.
  mail tradera1961@live.se
  tack på förhand mvh Kim

  SvaraRadera
 5. Hej Kim, jag beställer material från Gällivare textil och har tidigare köpt deras böcker. Kan varmt rekommendera dem!
  www.gallivaretextil.com

  SvaraRadera
 6. Oj så länge sen jag hade ett sånt!
  Har emigrerat från kiruna till skåne och här ser man inga fina tennarmband inte, Tror jag skulle göra skåningarna gröna av avund ;)

  tova
  tovling@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Det var ett fint armband!! Jag tar tre lotter, kommenterar här, länkar från min blog och följer dej! såg att du hade mycket fint att bjuda på här!!

  SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi