tisdag 22 februari 2011

Idétorka

Har lite idétorka igen. Håller mest på med beställningar. Just de här tre tenntrådsarmbanden är beställda. En hel del stansade smycken har det också blivit. Hade så bra små brickor till min logga tidigare. (Jag har en stans med en slända som jag stansar in själv.) Tyvärr är de små brickorna slut hos leverantören :(  Har letat en del men inte hittat lika små som passar.
Men nu har jag beställt färdigstansade loggor, väntar med spänning på att de ska komma!!
Svart renskinn och en "femfläta" i tenntråd. Har slut på renhornsknappar, måste be maken gå ut och såga till fler. Det är bara ett så tråkigt arbete att fila och slipa knapparna...

 Grå vaxade glaspärlor på en elastisk tråd. En liten ängel som hänge.
Har haft lite ormlänkar liggande. Flera armband, men gillar inte riktigt låsen på dem. Svårt med pärlor också. Bjuder här på ett halsband med just ormlänkskedja och lite rassel på ett hänge.

1 kommentar:

  1. Åh vilka fina tenntrådssmycken! Jag älskar dessa och hade ett som var min favorit i flera år, tycker att de är helt underbara!

    SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi