fredag 28 januari 2011

Svart jade

Snart är det dags att så! Har beställt tomatfrön (Sungold, Green grape och Gardener's delight), slanggurka (Futura) och så lite annat. Hoppas vi får ett lika bra tomatår som förra året! Här kommer några nya smycken så länge...

Infärgad svart jade. Använde mig av en vacker kedja som jag tog bort ringarna som höll ihop kedjan. Istället länkade jag svarta stenar och satte emellan.

Matchande armband till halsbandet ovan.

Ibland får man en liten påse som överraskning när man beställer material. Det här är det senaste resultat. Har lagt till lås och wire samt några pärlhattar som "saknades". Blev nöjd med resultatet. Svarta jadebumlingar och de blå pärlorna tror jag är polymer eller akryl.

3 kommentarer:

 1. Vilka supersnygga länkar, det blev ett halsband som verkligen är tufft!

  SvaraRadera
 2. Trevligt att du vill vara med på min utlottning, önskar dej lycka till.

  Vilka fina smycken, det med svarta pärlorna är såå snyggt.
  Om det är snygga pärlor i acryl eller CCB är det ett pluss, smycket blir inte så tungt.
  Många har besvär med nacken, och kan inte bära för tunga smycken.

  Önskar den en fortsatt skön helg
  Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Japp det är jag som gjort trasselhjärtanen, de är lite pilliga och tar lite tid, men det är kul! För att få dem bulliga så tar jag tjock tråd (0,8mm) och gör ramen runt om och några av de första trådarna (jag gör dem inte rakt från kant till kant, utan jag gör dem som i en båge från sida till sida) och sedan lindar jag runt den bulliga ramen med tunnare (0,6mm) tråd och det har jag märkt funkar bra. :-)

  SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi