måndag 5 april 2010

Vecka 14

Nr 411
Set med en vackra cerisefärgade stenar (svårt att se färgen på bilden, den är definitivt inte röd), strassrondeller, silverfärgade mellandelar och glas. Halsbandet kan användas både som kort (då är det dubbelt) och långt. Armbandet har en stansad ring med texten "AMOR VINCIT OMNIA". Matchande örhängen till. Halsbandet 175 kr, armbandet 120 kr och örhängena är sålda.

 
Nr 367
Ett trasselhjärta med ljusblå sötvattenpärlor. En oregelbunden kedja till. 150kr.
Nr 257
En grå sten, fossil agat och grå glaspärlor med strassrondeller emellan. Låset består av ett hjärta. 120 kr.
Nr 366
En lite längre kulkedja med ett stort glashjärta som hänge. Färgen är lime och vit.
SÅLD
Nr 365
Samma oregelbundna kedja som i halsbandet nedanför. Men med rosa pärlor istället och hänget består av ett hamrat hjärta och en klase med pärlor. SÅLD
Nr 364
En lite kortare oregelbunden kedja med pärlor i vaxat glas som är länkade. Som hänge är det samma äppelgröna pärlor och en krona. SÅLD
Nr 256
Har fortfarande inte kommit på vad den här färgen heter... Kallar den ljungfärgad för den är svagt lila. Sötvattenpärlor är det i alla fall och det hänger ett hänge med en pärla i.
80 kr.
Nr 255
Mörkblå sötvattenpärlor i olika storlekar på elastisk tråd. Länkade ihop med silverfärgade ringar och i de hänger det sötvattenpärlor. 80 kr.
Nr 254
Armband med frostiga pärlor. Pärlorna är länkade ihop och på brickan står det FAITH.

Nr 253
Två stycken armband med rosa vaxade glaspärlor. Det ena med blinghängen och det andra har ett glashjärta som hänge. Trätt på elastisk tråd.
Nr 363
Kulkedja med stora vaxade glaspärlor som hänge. På ringen står det CARPE DIEM. SÅLDA
Nr 252
Armband bestående av stenar. 100 kr.
Nr 251
Vita sötvattenpärlor på elastisk tråd. Silverfärgat hjärta och hänge bestående av sötvattenpärla. 80 kr.

1 kommentar:

  1. Hallojsan vännen!

    Du har då varit produktiv igen! Jisses så mycket snyggt!

    Hoppas att allt är bra med er och jag ser att det växer så det knakar i dina sådder. Appleblossom pelargon har jag visst en av också..de blir så fina!

    ha det gottis! Kram Sanne!

    SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi