torsdag 4 mars 2010

Vintern är kvar, men sådden har börjat...

Nr 362
Här är två till lite längre halsband i fuskmocka. Den till vänster är det blå jade pärlor i en klase (SÅLD) och den till höger har jag hamrat ett hjärta och stansat in DESTINY. 100 kr/st.
Ja, så här ser det ut på vår baksida fortfarande den 4/3... Tänk när allt det här smälter bort, vi kommer att kunna ha växthuset som inomhuspool.

Men, den som väntar på något gott, väntar förhoppningsvis inte förgäves... Här har jag sått tomater (Green grape, världens godaste), Äppelgurka (Lemon, lite rolig form, ser ut som ett äpple), vanlig slanggurka (Futura), blå riddarsporre (tog frön från min egen riddarsporre i höstas), mörklila akleja (också egna frön, Akleja är min absoluta favoritblomma) och någon slags Petunia som jag köpte förra sommaren (tog frön för att testa om de kommer upp). Jag återkommer om ett par veckor, så kanske ngt har kommit upp. Vill slänga ut de här i växthuset så snart som möjligt, de tar för mycket plats inne...

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att vi börjar närma oss våren och det är dax att fundera på vad vi vill ha i trädgården/på balkongen! Själv har jag just planterat om ett tiotal pelargoner som jag hoppas kunna väcka efter vintervilan :-)

  SvaraRadera
 2. Njuter av solen varje dag. Även jag har planterat om några stackars pelargoner, hoppas att de tar sig!

  SvaraRadera
 3. Hallojsan vännen!..

  Ja..kan nog titta bort för att putsa dina fönster ;)..om du står bredvid och pratar med mig!..det var såå länge sedan vi sågs!
  Mina fönster fick jag ta bara på insidan..insåg snabbt att det var aldeles för mycket snö runt huset!

  Ja du, vart gör jag av allt!!..haha..
  jag gillar att ha mycket saker..och varje lördag, när jag åker på min loppisrunda, skänker jag även bort saker!
  Elin tycker att jag skall öppna en liten butik..eftersom jag älskar att göra fynd och hitta nya funktioner för dem!

  Ha det så bra!!

  Kraam Sanne..

  SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi