lördag 31 mars 2012

Påsk!


Är inte denna tupp urgullig!? Hittade mönstret hos Brittasami och kunde inte låta bli att virka en på stört! Jag har valt att virka med Tilda och virknål 2,5. Så min är lite mindre. Ca 13 cm hög.


Var på loppis idag och hittade det här tårtfatet, hade ingen tårta att ställa på den ikväll, men...


vi kan väl njuta av den på annat sätt? Hittade en gul virkad duk, från tiden då det senast var inne med att virka. Någon gång i slutet på 80-talet, början på 90-talet. Duken har legat i en kartong det senaste 10-15 åren... 


Men se, vilka som kommit på besök! Hoppe hare...


och deras vänner kycklingarna hoppade ut ur påskägget...

GLAD PÅSK!

2 kommentarer:

  1. Har kikat i din blogg och älskar verkligen dina smycken. Jag gör också smycken, men endast namnsmycken. Jag antar att du använder en elastisk tråd till dina armband. Måste fråga hur du får knuten att inte gå upp? Jag har provat massor av olika sätt men den går upp hur jag än gör och vilken tråd jag än väljer. Jag har också använt superlim på själva knuten men då torkar tråden och går av istället. Skulle vara jättetacksam om du vill ge mig något tips.
    Kram

    SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi