tisdag 28 juni 2011

Sommaren är här igen!

Denna bakelse tåls av de flesta... Nötallergiker, laktos- och glutenintoleranta, alla med ngn form av diet... De enda den inte passar, är oss gottegrisar!! Eller?! Den räcker ju rätt länge...

Efter ett besök på Zetas trädgård, hittade maken denna underbara lilla barrväxt, som bara växer 1-2 cm om året. Genast planterade vi den tillsammans med taklökar, förhoppningsvis fyller de hela kärlet så småningom.


Tomater på kvist. Sungold. Läängtar tills de mognar...

Lät bli att klippa ner min Appleblossom i våras, knipsade bara av några toppskott, så visst är den mäktig i år?!

Närbild på en blomma.

Detta ser väl trevligt ut?! Majs, gul och röd lök, ringblommor, sallad och potatis på gång.

De första ringblommorna börjar slå ut.

5 kommentarer:

 1. Du ser ut att ha en underbar trädgård, inte lika yvig och vild som min...Underbart med fint och varmt väder äntligen. jag ska jobba 4 veckor till jag :-/ Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Å pelargonen appelblossom ser helt underbar och stor ut!

  SvaraRadera
 3. Vilken söt bakelse :) Och underbar trädgård! Köpte en Appelblossom till mamma för några år sedan som vi tagit sticklingar av varje år, dom är så fina! Din verkar verkligen trivas!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!! Vilket trädgårdsland!!..onskar jag hade plats för ett sånt!!..här odlas det lite i pallkragar.. :)
  tack för goa ord om min rosenplats..du får titta in och ta en kopp te där..någon sval kväll :)

  >Zetas har så mycket fint..och barrväxter som inte blir så stora gillas jöö..hinner inte med att toppa mina så jag växer snart in här bakom tujjahäcken ( ingen barrväxt iof)...

  ha det gott där borta i värmen!! Kramis sanne

  SvaraRadera
 5. Vad gulliga ni är! TACK! Själv tycker jag att min trädgård ibland är lite för ordnad. Lite yvigt ger en härlig charm, men jag har svårt att få till det!!
  Ha en fortsatt trevlig kväll!!

  SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi