söndag 17 januari 2010

Vecka 2, fortfarande fast i armbandsträsket...

Nu har vintern släppt Sitt kyliga Grepp och vi har fått en lite mildare "vanlig" vinter. Det har inneburit Att jag denna gång Int har frusit ihjäl När jag var ute och fotade bilderna ... Har ingen bra belysning som funkar inne så här års, så jag går ut och fotar. Hoppas Att vi nu får njuta av lite vinter lite till och så kommer sedan Den där Våren som vi alla längtar till!

Nr 352
Tre Olika berlocker som hänger med Ett varsitt klolås på en kulkedja. Gult glashjärta, en flicka och körbärsklase i lila och "bling". 150 kr.

Nr 351
En lång, lite smalare kedja Än vad jag Brukar Använda. Länkade pärlor i limegrönt, filigranpärlor och längst ner lite rassel av pärlor i Olika färg (vit, lime och rosa) och form. En liten "klok"-Uggla hänger ovanför alltihop och vakar. SÅLD.

Nr 239
Två stycken armband i 2 mm svart läder. SÅLDA.

Nr 238
Flata av vaxad bomull och frostiga glaspärlor med silverfärgade detaljer. Förlängningskedja vid låset. SÅLD.

Nr 237
Två stycken svarta armband. Det till höger är i läder med glaspärlor och en duva som berlock togglelås och ett. 80 kr. Det till vänster är av fuskmocka, en keramisk pärla, en bricka som jag stansat texten FRED på och i ringen Där sitter hänger magnetlåser en liten hjärtberlock och en Bagge fylld med blommor. SÅLDA.

Här har jag gjort en fram till min syster. De firar sin bröllopsdag den 24 / 1 och jag tänkte överraska henne med det här halsbandet. En variant på namnsmycke män med foton i små berlocker. I det här Fallet bilder tagna på Bröllopet på min syster, svåger och bröllopsbuketten. De har jag sedan klippt sönder och Lagt i små ramar och Lagt en genomskinlig yta på.


Nr 236
Två stycken Liknande armband jag ljublå fuskmocka. De består av Olika pärlor och i ringen som man Snabbare låset hänger det Olika berlocker. På den ena är det en Converse-skor och jag Den andra en silverfärgad krona. 80kr. SÅLDA
Nr 408
Det här är Ett Uppsättning bestående av ljublå sötvattenpärlor. Armbandet är ett så kallat rasselarmband med pärlor runtom och glaskvadrater. 95 kr. Örhängena består av likadana sötvattenpärlor som armbandet och är ihopsnott med silverfärgad tråd. 50 kr.

Nr 235
Det grå armbandet består av Två rader av vaxade glaspärlor med hängen av mörkare grå och strass. SÅLD. Det är gjort med elastisk tråd. Det korallfärgade armbandet är gjort av Sötvattenpärlor, har Ett togglelås och små berlocker som Runt om hänger. 75 kr.

3 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren på min blogg!

  Gillar dina enkla armband med emaljerade delar på, jag får aldrig riktigt till dem! ;)

  SvaraRadera
 2. Underbara smycken. Verkligen kanonfina!

  //Anette

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för dina fina kommentar hos mig!!! Fotograferingen är verkligen svår, men jag jobbar med kameran nästan dagligen och har kommit fram till inställningar som passar för att ta kort på smycken (inomhus!!!)så ljuset blir bra. Tycker att jag blir bättre och bättre för varje dag;-)
  Du gör ju tuffa och snygga smycken också, gillar speciellt läderarmbanden med knutar och pärlor emellan, måste titta runt lite mer snart, sitter med beställningsjobb som jag tänkte leverera imorgon.
  Hälsningar Marie-Louise
  Kul att du vill följa min blogg!

  SvaraRadera

Det vore trevligt om du vill lämna en kommentar, det är alltid roligt att se vilka som varit här! Har du ingen blogg kan du klicka på alternativet "anonym".
Mervi